Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2011 14:58 - СМЕШНИ СЛУЧКИ :d
Автор: misoz Категория: Забавление   
Прочетен: 1401 Коментари: 0 Гласове:
1



Куче живя четири месеца на самотен остров
Куче оцеля, след като прекара 4 месеца на самотен остров.
Домашният любимец Софи Такър, порода австралийска овчарка, паднал през борда, докато Йан Грифит и нейното семейство плавали в бурните води покрай североизточния бряг на Куинсланд, Австралия, през ноември.
Семейството било съкрушено от предполагаемото удавяне на кучето.
Незабелязана от никого, Софи Такър доплувала на остров Сеинт Бийс, близо 10 км от мястото на инцидента.
Там четириногото заживяло в стил Робинзон Крузо.
Миналата седмица рейнджъри заловили куче, прехранващо се с диви кози на необитаем остров.
Стопанката Грифит се заинтересувала със слабата надежда, че това може да е нейната любимка.
Когато срещнала рейнджърите, тя открила, че на борда наистина е Софи Такър.
"Ние я повикахме и тя започна да скимти и да блъска клетката, а когато я пуснаха, тя практически ни събори", казва Грифит пред националните медии.
Когато кучето за първи път било забелязано на острова, то изглеждало зле. Съвсем скоро били намерени и телата на малки козленца и рейнджърите стигнали до извода, че кучето се е изхранвало с тях.

Кръстиха бебе с кока-кола поради липса на вода Бебе в Норвегия бе кръстено от свещеника не с вода, а с кока-кола с вкус на лимон, тъй като в църквата били развалени крановете за вода.
Поради големите студове тръбите в църквата били замръзнали и водата била спряла. Но трябвало да се проведе кръщене и отец Паал Дал импровизирал.
Така той намокрил челцето на бебето с кока-кола. Според него единствено странно нещо била миризмата на лимон. Свещеникът трябвало да разкрие пред родителите малката си хитрина именно заради мириса на лимон.  
Руска порноактриса иска да става кмет на Сочи Руската порноактриса Елена Беркова има желание да стане кмет на Сочи.
Беркова, която в момента е бременна, казва, че иска властта в града, защото е "пълна с креативни идеи".
Напористата рускиня е готова и на "компромис" - да стане дясна ръка на кмета, ако избирателите предпочетат друг вместо нея.
Амбициите на Беркова, бивша певица и тв водеща, се посрещат с присмех от ЦИК в Сочи.
"Въпросната дама - вероятно заради бременността си - понастоящем се намира в депресия и нервно разстройство.
Членовете на комисията дори за миг не са допускали, че е възможна регистрацията на Беркова като кандидат за предстоящите избори за кмет на града", са категорични от ЦИК.
Междувременно най-новата статистика за пазара на недвижими имоти в Русия разкрива, че цените в Сочи - домакин на Зимната олимпиада през 2014 г. - вече са достигнали тези в Санкт Петербург.
Обучени гълъби носят GSM-и на затворници в Бразилия Обитатели на бразилски затвор решили да уредят проблема с комуникацията си, като използвали дресирани гълъби, само дето птиците не носели писма, а мобилни телефони.
Два гълъба, пренасящи GSM-и в затвора "Данило Пиниейро" на 100 км от Сао Паулу, били уловени от надзирателите, преди телефоните да попаднат при своите адресати.
Телефоните били прикрепяни към тялото на птиците с ластици.
„Контрабандата“ действала с месеци, едва миналата седмица обаче била разкрита.
Миналата година в затвора "Марилия" бяха уловени гълъби, снабдяващи затворниците с наркотици
Бременен мъж? Факт! "Съпругата ми Нанси и аз сме напълно нормална, щастлива млада двойка. В живота ни няма нищо необичайно. Поне така беше, докато не решихме да си родим дете", разказва младият Томас Бийти от Орегон пред известното списание Advocate.
Макар че звучи невероятно, историята може лесно да бъде обяснена.
Томас е роден като жена. При промяната на пола си той си премахнал гърдите, но решил да остави яйчниците си и матката.
Благодарение на хормони развива повечето от мъжките полови характеристики. С инжекции с тестостерон натрупва телесна маса, получава окосмяване, гласът му загрубява.
Въпреки това тялото на Томас могло да прекара една бременност. Решението за частична операция се оказало полезно по-късно, когато поради заболяване била извадена матката на неговата съпруга, а Томас просто предложил своята. Заченал, от анонимен донор.
„Американските закони не изискват полът да се променя изцяло. Аз съм по закон мъж и законно съм женен за Нанси. За разлика от еднополовите бракове, ние имаме всички права на една хетеросексуална брачна двойка. Няма законови пречки да й родя дете“, обяснява Томас.
Той настоява, че желанието за дете не е нито мъжко, нито женско, а просто човешко. Мнозина не са съгласни с него и новината за „първия бременен мъж“ вече е главна тема в интернет форумите.
Позицияте на останалите обаче не са разколебали Томас и Нанси в желанието им да си имат дете. Бременността засега протича нормално, Томас носи момиченце в утробата си. Раждането се очаква за началото на юли.
13-годишна американка взе приза "най-миризливи маратонки" 13-годишната ученичка от щата Юта Катрин Тък стана победител в конкурса за най-лошо миришеща обувка - Rotten Sneaker Сontest.
Журито на конкурса, който се провежда от 1975 г. насам от верига магазини за спортни дрехи заедно с производители на дезодоранти, обяви маратонките на момичето за най-смърдящи и й присъди главната награда от 2500 долара.
Във финала на конкурса участваха седем кандидати, които преди това бяха спечелили регионалните състезания.
Финалистите трябваше да подскочат на място и да се завъртят на 360 градуса, след което да си свалят обувките и да ги дадат на членовете на журито, което да оцени миризмата.
Носителката на наградата за най-воняща обувка за 2007 г. съобщи, че маратонките, донесли й победа в конкурса, са купени преди година и половина. Момичето ги обувало, когато играело баскетбол, футбол и ходело на походи.
Тя отказа да съобщи дали ще използва парите от спечелената награда, за да си купи нови обувки.
102-годишен получи ипотечен кредит за 25 години 102-годишен британски пенсионер от графство Източен Съсекс получи ипотечен кредит в размер на 200 хиляди паунда за период от 25 години, пише вестник The Telegraph.
Месечната вноска по кредита е 958 паунда. Старецът смята да изплаща сумата с парите, които получава от наемателите, на които е отдал жилището. По думите му бизнесът, с който той започва да се занимава, е отдаване на жилища под аренда.
Повечето британски банки дават кредити само на лица, които са под 75-годишна възраст, ако отговарят на поставените условия.
Но напоследък няколко кредитни организации изцяло са се отказали от възрастовите ограничения за кредитополучатели.
За пенсионерите недвижимата собственост напоследък е начин да печелят пари, отбелязват анализатори.
Както пише The Telegraph, един от клиентите на банката, който е на 75 години, притежава вече 10 жилища, купени с пари от кредити. Той дава жилищата под наем. Това много прилича на играта монополи, само че с истински жилища.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: misoz
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 245089
Постинги: 42
Коментари: 145
Гласове: 38
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930