Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2011 05:14 - 8 секс идеи за по-добър сексуален живот
Автор: misoz Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3431 Коментари: 0 Гласове:
1



Знаем, че си мислиш, че си перфектен в секса. И ти вярваме. По правило българският мъж си е доста можещ и знаещ. Но тъй като искаме да си не просто много добър, а перфектен, ти подготвихме списък от 8 секс идеи, които всеки мъж е добре да приложи на партньорката си.   1. Завържи й очите Най-важният сексуален орган, който имаме е мозъкът ни. Със силата на въображението и мисълта, може да накараш една жена да достигне оргазъм. ОК, това е много трудно, но пък нищо не ти пречи да започнеш от там да завържеш очите й и да прилагаш всякакви тактики, които знаеш, че ще я побъркат. Тя няма да вижда какво следва и ще се остави в ръцете ти. Ако си достатъчно сръчен, тя няма да забрави това изживяване никога.
  2. Завържи я за леглото Разтворени и завързани женски крака - има ли нещо по-възбуждащо за мъжа? Е, може и да има, но повярвай ни, като я видиш по този начин, ще ти се струва че няма. Гледката ще побърка теб, а нея ще остави без дъх, особено ако знаеш как да се справиш с ръцете и езика си.
  3. Инструктирай я Или я остави тя да го прави. Може да знаете всичко за това, което ви харесва в леглото, но колкото повече се оставяте  ръцете на другия, толкова по-интересно може да става. Започни да я напътстваш какво да прави, как да го прави, описвай бавно и чувствено. Например, искаш да я видиш как се пипа сама или да облизва по специален начин члена ти. Важното е да нещо различно и възможно най-разкрепостено.
4. Чувствен масаж Обичаш го или не, всичко е в главата ти. Всъщност, няма човек, който да не се повлиява добре от масажа, просто има хора, които се дърпат. Чувствен, бавен масаж, с подходящо масажно олио може да направи чудеса с тялото й и да я възбуди до неузнаваемост. Наблягай на дупето и вътрешната част на караката, без да докосваш интимните й части. Ще видиш какъв ще е резултатът след това.
5. Влизане в роли Не е за всеки, но ако сте малко по-луди и разкрепостени, може сексът да стане наистина забавен и интересен. Може да си поръчате предварително кой каква роля иска партньорът му да има или да се изненадате взаимно. Зависи от вас. 
6. Изненадващ секс Натисни я някъде, без и двамата да очаквате, например докато готви, оправя прането, на гости у близки приятели или където ти хрумне и мислиш, че е уместно. Това ще разпали сексуалния ви заряд, особено ако е влязъл в монотонен цикъл.
  7.Игри Разбира се не нещо изкуствено или прекалено театрално, но все пак може да експериментирате с игри, на които сами поставяте правилата. Например малко по малко събличане, стриптийз за победителя, забранена поза за трофей и т.н. Не е за всеки ден, но разнообразието в секса никога не пречи.
8. Колкото по-далеч стигнеш, толкова по-добре Ние сме на мнение, че в сексът правила и закони няма (изключение прави безопасността). Затова колкото повече неща пробвате - пози, места, идеи, игри, толкова по-добре. Поставете си за цел, всеки път да стъгате все "по-далеч" в ескпериментите и ще видиш какво се казва идеален сексуален живот.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: misoz
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 245086
Постинги: 42
Коментари: 145
Гласове: 38
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930