Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2011 22:55 - Най-известните серийни убийци в Америка – Ed Gein
Автор: misoz Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 10600 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.04.2011 22:56


Една наистина добра и колекционерска поредица относно най-известните серийни убийци в Америка. Първия, за който ще пиша е Ed Gein.

Още като прочетем заглавието и настръхваме, не за друго ами защото става дума за убийци и отнемане на животи. В тази статия ще разберете какви хора са били преди да извършат тези тежки престъпления, как изглеждат и какви са маниерите им. Всички тези хора трудно може да забележите из тълпата хора. Всъщност, повечето от тях изглеждат съвсем нормално, типично скромни и интелигентни хора. Чак когато вникнете по-навътре в характерите им и животите им може да се разбере за чудовищният им начин на живот и начин на мислене.

Повечето от тези убийци са били малтретирани като малки, били са част от проблемни семейства, някои са били насилвани сексуални или са били бити от своите родители или връстници. В повечето случаи тези лица са били аутсайдери във всичко с което са започвали да се занимават, като започнем от училище, работа и така до … убийствата, но там свършва срама от това, че са загубеняци, защото взимат всичко в свои ръце. Много от убийците, които са известни в Щатите убиват просто, за да станат известни. Представяме ви няколко наистина безскрупулни и безмилостни серийни убийци, които са вървели по улиците с нормалните хора, без да ги забелязват. Пишем оригиналните имена на убийците на английски език, за да може лесно да намирате повече информация за тях в интернет, ако ви станат интересни.

Ed Gein (Убийствата, които извършва са през годините от 1947 до 1957)

image

Известен като най-вдъхновяващия убиец. Неговата история и убийствата, които е извършил биват използвани в доста игрални и известни филми.

Как действа той:

Gein имал навик да дере жертвите си и да слага части от телата им като трофеи в къщата си. Човешката кожа е била използвана от него за направата на мебели и всякакви артикули, които могат да бъдат изработени от кожа.

Кой е той:

Роден е 1906 година, като от двете деца в семейството, той е по-малкия. Има изключително пристрастен към алкохола баща и доминираща в семейството майка, която е силно религиозна. Тя ги учи едва ли не, че жените са нещо голямо зло и да се пазят от тях. Баща му почива от алкохолната си зависимост, а брат му умира в пожар, като подозрения има и към майката и към тогавашния малък Gein.

imageimage

След като почива майка му, той усеща в себе си един странен интерес към женските тела. Иска да ги тества, гледа и пробва по всякакъв начин. Вдъхновен от нацистките лагери, той започва да изкопава пресните гробове в които лежат жени и с телата прави експерименти. Говори се, че същото направил и с трупа на майка си, но не е било потвърдено и до ден днешен. Експериментите в даден момент се превърнали в изключително канибалски и страшни. Имал желание да бъде жена, за това от кожата/гърдите/ на труповете, които изравял си ги слагам върху тялото. След време решава, че за да бъде жена му трябват свежи органи и за това решава да убива жени.

Когато полицията в крайна сметка го заподозряла и влезла в къщата му, гледката била покъртителна. Висящи трупове, извадени гърла, разрязани черепи, части от накити изработени от човешка кожа, маски за лице, като за изработването им, Gein използвал кожата от лицата на много жени, та даже и на майка си. Най-шокиращата гледка може би е била сърцето на майка му, което е седяло в тенджера.

Броя на жените, които е убил са 15, като, когато е бил задържан и е направил самопризнание е споделил, че никога не е правил секс с жертвите си. Като обяснение за това той дал, че миришели много лошо.

Gein умира на 78 години в болница, от рак

ТОВА Е ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ПО КОЯТО Е НАПИСАН ФИЛМЪТ "ТЕКСАСКО КЛАНЕ" , "ПСИХО" И ДР.
ПО ТАЗИ ИСТОРИЯ СА НАПИСАНИ И МНОГО ДРУГИ ФИЛМИ , КОИТО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СА ИЗМИСЛИЦА!
ОРИГИНАЛНИЯТ ФИЛМ СЕ КАЗВА :ED GEIN" И МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗТЕГЛИТЕ ОТ ЗАМУНДА.НЕТ!!!
ЕДНА НАИСТИНА ПОТРЕСАВАЩА ИСТОРИЯ!!!











Тагове:   смърт,   Америка,   убийци,   секс,   убийство,   порно,   ед,   гийн,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: misoz
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 244246
Постинги: 42
Коментари: 145
Гласове: 38
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031